Nieuwe regels
nlzh-CNende
Start trainingen jeugd en volwassen Team Holzken en HAB

24 Juni hebben we van minister president Rutte te horen gekregen dat we per 1 juli onder  voorwaarden de trainingen mogen hervatten. Wij van Team Holzken zijn daar ontzettend blij mee maar realiseren ons dat bij niet naleven van de regels er opnieuw vergaande beperkingen of zelfs een nieuwe lock-down kan komen. Vandaar dat we een reglement hebben opgesteld waaraan iedereen zich moet houden.

 • Bij gezondheidsklachten (zoals griep, hoesten, koorts, etc.) of twijfel daaraan mag je  niet trainen en ook niet de boksschool betreden. Dit geldt voor de sporter zelf maar ook voor zijn/haar begeleiders.
 • Elke bezoeker boven de 18 jaar houdt in en rondom het gebouw 1,5 meter afstand  van elkaar.
 • Bij binnenkomst en verlaten van het pand houd iedereen rekening met elkaar en voorkom je opstopping bij de ingang/uitgang. Houd continu 1,5 meter afstand van  elkaar en gun elkaar de ruimte.
 • Bij binnenkomst is het verplicht handen te ontsmetten. Team Holzken zorgt voor desinfectiemiddel bij de ingang van de boksschool. Verder staan er in de sportzaal op diverse plaatsen plantenspuitflessen gevuld met desinfectiemiddel.
 • Elke sporter (zowel jeugd als volwassenen) heeft een extra handdoek bij.
 • In de sportzaal staan op diverse plaatsen plantenspuitflessen gevuld met  desinfectiemiddel. De sporter (zowel jeugd als volwassenen) zorgt ervoor dat hij aan  het einde van de training met zijn/haar eigen handdoek en het desinfectiemiddel de  eventueel door de sporter gebruikte boks zak, trapkussen, e.d. ontsmet en opruimt.
 • Voor sporters boven de 18 geldt dat tijdens het trainen bij de individuele oefeningen (touwspringen, schaduw boksen, oefeningen) ook 1,5 meter afstand wordt gehouden en dat op aanwijzing van de trainers contact gemaakt mag worden om bijvoorbeeld combinaties te doen of om te sparren. Blijf verder zo veel mogelijk van elkaar af en beperk het fysieke contact.
 • De jeugd traint op dinsdag en donderdag van 18:00 tot 19:00 uur. Hierna wordt verzocht direct het pand te verlaten. Zodra het pand leeg is kunnen de recreanten, boksers en profs het pand betreden. Men wacht buiten tot de staf van team Holzken aangeeft het pand te mogen betreden. Bij het wachten (buiten) houdt iedereen 1,5 meter afstand en blijft minimaal 3 meter afstand houden van de ingang/uitgang.
 • Voor jeugd en recreanten geldt dat men alleen welkom is om te trainen en niet mogen rondhangen in de kantine of rondom het gebouw.
 • 10 minuten voor aanvang van de training mag je naar binnen en na het “afgroeten” wordt je verzocht z.s.m. het pand te verlaten.
 • Jeugd en recreanten (boksers en kickboksers) dienen omgekleed (in boks-kleding) naar de boksschool te komen. Voor deze groep is gebruik van het kleedlokaal (dus ook de douches) NIET toegestaan.
 • Voor ouders/begeleiders van de jeugdpupillen geldt dat pupillen woonachtig in Helmond alleen gebracht en gehaald mogen worden. Ouders van de in Helmond wonende kinderen mogen niet in/bij de bokschool op hun kinderen wachten. Ouders van kinderen die buiten Helmond wonen wachten zo veel mogelijk buiten het gebouw waarbij 1,5 meter afstand van elkaar in acht wordt genomen.
 • Tijdens het trainen heeft team Holzken gezorgd voor voldoende capaciteit aan  afzuiging en zullen alle ramen open blijven zodat er voldoende ventilatie zal zijn.
 • Bij betreden van de boksschool ga je automatisch akkoord met bovenstaand regelement.
 • Aan iedereen die zich niet houdt aan bovenstaand reglement wordt de toegang per direct ontzegd.
 • Indien je twijfel hebt over je gezondheid/klachten is het noodzakelijk vooraf contact  te leggen met de hoofdtrainer (telefonisch). Hierin is verder de regel dat je in geval  van gezondheidsklachten welke Covid-19 gerelateerd zijn contact legt met de GGD en je z.s.m. laat testen. Indien de test negatief is ben je natuurlijk weer welkom bij de club.

Team Holzken heeft besloten alle trainingen gedurende de zomerperiode door te laten gaan. Er is dus geen zomersluiting. Voor meer vragen betreffende de trainingen kunt u ten alle tijden contact opnemen met Sjef Weber +31 6 53 32 05 21

Met sportieve groet,

Team Holzken